Trending News
HomeДетска стаяИдеи за създаване на цветен и забавен декор в детската стая

Идеи за създаване на цветен и забавен декор в детската стая

Ако има нещо забавно и разведряващо в ремонтирането на жилища, то това несъмнено е декорирането на интериора в детската стая. Независимо колко голямо е вашето дете, стаята му трябва да бъде добре планирана за игри, учене и да е изпълнена с настроение. Тук няма правила и принципи, които да следвате, нито ограничения. Колкото повече фантазия и креативност вложите в декора, толкова повече вашето дете ще се чувства щастливо и удовлетворено от стаята си.

idei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-1g

Несъмнено най-голяма свобода на действие в детската стая дават стените, тъй като върху тях може да създадете едни напълно нов свят, в който детето ви ще се чувства като нов супер герой или участник в любима приказка. За разлика от стените в хола или кухнята, стените на детската стая са като големи бели платна, чакащи вашите смели идеи и дори импровизации.

В тази статия сме се опитали да съберем интересни идеи, показващи разнообразни интериори на детски стаи, които се надяваме да ви вдъхновят за следващия редизайн за стаята на вашето дете.

Независимо дали търсите идеи за детски стаи с едноцветни стени, такива с произведения на изкуството или нестандартни декорации, тук ще откриете от всичко по малко. Постарали сме се да покажем по нещо за младежи от всяка възраст – от малки деца до тинейджъри.

idei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-5Gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-2-1idei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-3gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-4gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-6gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-7gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-8gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-9gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-910gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-911gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-912gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-913gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-914gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-915gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-916gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-917gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-918gidei-za-sazdavane-na-tsveten-i-zabaven-dekor-v-detskata-staq-919g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.