Trending News
HomeАпартаментиПросторен апартамент с елегантен интериор [120 м²]

Просторен апартамент с елегантен интериор [120 м²]

Архитектите от NOTT Design Studio [icon name=”external-link” class=”” unprefixed_class=””] наскоро представиха един нов проект, реализиран в нова и модерна сграда в Днепропетровск, Украйна. Жилището е с големина от 120 квадратни метра с интериор в елегантен минималистичен стил.

Големият апартамент предлага просторен дневен тракт, функционална и практична кухня, офис, спалня, две бани и перално помещение. Тъй като сградата е нова, жилището е претърпяло само няколко незначителни реконструкции.

prostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-1g

Както ще забележите от снимките по-долу, в интериора на това жилище дървото и по-точно американския орех е използван активно в почти всяко помещение. Дървените прегради също са често срещани тук, като такива са използвани за разделението между всекидневната и коридора, а една от стените на банята е изцяло изградена от дърво, съчетано със стъкло – комбинация, която цели да осигури естествена светлина и в банята.

В интериора на жилището освен дървото, присъстват и много други естествени материали, като мрамор и мед. Бетонните колони, които умишлено са оставени голи и видими, придават леко индустриално докосване на пространствата.

Разгледайте висококачествените снимки, направени от фотографа Андрей Авдеенко [icon name=”external-link” class=”” unprefixed_class=””] и се насладете на цялостната визия и усещането, което създава този просторен апартамент.

prostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-2g prostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-3g prostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-4g prostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-5gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-6gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-7gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-8gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-9gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-910g

prostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-map2
prostoren-apartament-s-eleganten-interior-120-m-map1

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.