Trending News
HomeДетска стаяИдеи за обзавеждане на детската стая с мултифункционални мебели

Идеи за обзавеждане на детската стая с мултифункционални мебели

В категорията, която сме отредили за статии, свързани с детските стаи, няколко пъти сме говорели и сме давали интересни примери за обзавеждане на детската стая с двуетажни легла. Този вариант е чудесен, когато имате повече от едно дете, а не можете да си позволите повече от една детска стая.

interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-1g

Леглата на два етажа са едни страхотни мебели, които предлагат практично и удобно решение за съня на вашите деца, но детската стая има нужда от още много мебели, за голяма част, от които рядко остава място. В днешната статия ще обърнем вниамние именно на този проблем, като ви представим няколко идеи за обзавеждане на детската стая с мултифункционални мебели, предлагащи комбинирани решения за сън, игри, четене и съхранение, както и много други удобства.

Забелязваме, че такива “сетове” от мебели, предлагащи различни функции и удобства на децата се използват все по-често в наши дни. За да ви представим най-интересните и най-функционалните примери се спряхме на една малка част от колекцията на италианския производител на мебели за детска стая Tumidei. За съжаление те не предлагат продуктите си у нас, но това не трябва да ви спира да взаимствате някоя от техните идеи, които предстои да видите по долу.

Насладете се на колоритните и свежи идеи, които сме подбрали за вас. Съветваме ви да ги разгледате заедно с важите децата – те трябва сами да харесат декора на бъдещата си стая.

interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-2g interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-3g interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-4ginteresni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-5g interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-7g interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-8ginteresni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-9g interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-910g interesni-idei-za-praktichno-obzavejdane-na-detskata-staq-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.