Trending News
HomeВсекидневнаИдеи за комбиниране на всекидневната с трапезарията

Идеи за комбиниране на всекидневната с трапезарията

Разполагането на всекидневната и трапезарията в едно помещение, отдавна е честа практика в по-големите къщи. В днешно време забелязваме тази тенденция не само в къщите, но и в апартаментите с по-големи размери и това става все по-често явление.

Съчетаването на двете зони в едно помещение придава усещане за уют и прави мястото по-просторно и удобно, без ненужни стени и разделители. Единственото условие е да имате място за поместването на мебелите и от двете стаи на един терен, без да ограничавате пространството и без да правите компромиси с дизайна.

Тук сме ви приготвили няколко прекрасни идеи, които със сигурност ще успеят да ви вдъхновят. Има за всеки по нещо – идеи за малки помещения, за големи помещения, такива в модерен и други в класически стил.

Ако вече сте организирали и декорирали своя хол, но в главата ви се върти идеята за комбинирането му с трапезарията – това не е проблем. Набавете маса за хранене и нужният брой столове и ги поставете така, че да не пречат, но и да са удобни. Препоръчително е мебелите за трапезарията да са в цветовата гама на останалите мебели в помещението или пък в такава, която ще контрастира с останалата част от декора. Развихрете фантазията си и декорирайте наоколо, като поставите произведения на изкуството или декоративно килимче.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.