НачалоОбзавежданеХолна маса, която се превръща в къщичка за кукли

Холна маса, която се превръща в къщичка за кукли

Холна маса, която се превръща в къщичка за кукли

Тази дизайнерска холна маса, проектирана от Amy Whitworth (QUBIS HAUS), е меко казано креативна. Нейната уникалност се крие в това, че тя лесно се превръща в игрална площадка, която дълго ще забавлява вашите деца. Гладката повърхност на тази красива маса би отивала на почти всяка обстановка, а дизайна на няколко нива е практичен и удобен, когато малчуганите не са заети с използването му, като къщичка за кукли. Може би един от недостатъците на този мултифункционален мебел, се изразява в това, че вашите деца могат да бутнат масата докато пиете кафето си и да се наложи да почиствате след това.

 holna-masa-koqto-se-prevrashta-v-kashtichka-za-kukli-1g

Ето и няколко думи от дизайнерите на масата :

„QUBIS HAUS е масичка за кафе, която чрез плъзгащи се панели изработени от дърво и перциглас се превръща в забавна къщичка за кукли, което от своя страна вдъхва едно различно усещане във вашия хол. За изработката на масата е използван дървен материал от бреза с чисти и модерни линии, което я прави една прекрасна холна мебел.“

Не забравяйте да погледнете и видеото в края на статията, което показва трансформацията на масата.

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.