Trending News
HomeДетска стаяГалактическа колекция щори Star Wars & VELUX

Галактическа колекция щори Star Wars & VELUX

От десетилетия вселената на Star Wars е била дом на епични битки точно, както и детските стаи. Детските стаи се нуждаят от голямо количество дневна светлина през деня и тъмнина преди лягане, за да осигурят спокоен сън през нощта. В продължение на ползотворното си сътрудничество в областта на дизайна, Disney и VELUX Group посрещат изискванията на модерните детски стаи, посредством Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX.

Новата колекция е представена от четири дизайна затъмнителни щори с участието на популярни герои от Star Wars и добавя интериорни елементи към една от най-успешните световни концепции за забавление.

Двойната функция на модерната детска стая като стая за игра и спалня изисква висококачествени продукти за декорация, а колекцията е проектирана, за да задоволи многостранните нужди и да сбъдне мечтите на палавите малчугани за креативност и отмора.

Създаване на стая за лично пространство и сън

Velux_StarWars_0663_4711

В подкрепа на родителите да създадат перфектна среда за момчета и момичета, за игра и почивка, Disney и VELUX Group разшириха сътрудничеството си с колекция затъмнителни щори. Тя предлага на семействата с деца така популярния мотив от Star Wars: Силата се пробужда, с който да персонализират и оборудват детската стая в стила на един истински фен на Star Wars, като осигуряват оптимални условия за сън.

„Според изследване, развитието на децата наред с техните умствени и емоционални прояви е тясно свързано с модела на съня им. Днес вече можем да моделираме и подпомогнем добрия сън, подобрявайки средата за почивка, например като осигурим перфектно затъмнение на стаята“, казва Питър Фолдбиърг, Ръководител на изследователския център на VELUX Group по дневна светлина, енергия и вътрешен климат.

Дизайн от една далечна, далечна галактика

В една далечна, далечна галактика се намирала вселената на Междузвездни войни. От своя страна Галактическата колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX е създадена специално, за да внесе комфорт и индивидуалност в модерната детска стая. С времето децата стават по-взискателни към интериора на своята стая. Новата колекция щори отговаря повече на вкусовете на подрастващите и по-активни любители на екшъна.

„Посредством нашето партньорство с Disney, имахме възможност да направим крачка напред и да внесем въображение и игривост в детските ни дизайни. Сътрудничеството със Star Wars е най-добрия начин да съчетаем нуждите на подрастващите и техните родители, като използваме ефекта на затъмнителните щори в комбинация с някои от най-емблематичните и епични герои на модерната култура“, казва Кент Холм, Вицепрезидент на глобалния продуктов мениждмънт на VELUX Group.

Емблематични и нови герои

Вдъхновена от филма Star Wars: Силата се пробужда, колекцията представя два дизайна с новите герои „Кайло Рен“ и „Дроиди“ и два с емблематичните „Дарт Вейдър“ и „Звездата на смъртта“.

Всяка щора е проектираната специално от VELUX Group за подрастващите деца и оразмерена да пасва на размера и формата на покривния прозорец VELUX. Така героите от постера, изобразени с прекрасни графични детайли и визуални ефекти, изглеждат почти като живи и приканват децата за дълги игри с техните въображаеми приятели.

Да оформиш място за епични разкази и прекрасен сън в детската стая вече е лесно с новата Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX, създадена да бъде готово решение за покривни прозорци VELUX. Щорите се монтират лесно със сертифицираната технология на VELUX Pick&Click™. Новите дизайни също отговарят на съвременните стандарти OEKO-TEX®, като гаранция, че при производството им не са използвани вредни субстанции или химикали.

Разгледайте Галактическата колекция Star Wars & VELUX тук: www.velux.bg/StarWarsCollection и научете повече за продуктите  на: www.velux.bg/StarWars.

Факти и съвети за добър сън през нощта:

  • Сънят играe жизненоважна роля за благосъстоянието през целия ни живот и подпомага защитата на психическото и физическото здраве
  • Моделите на спане се определят от светлината и тъмнината в помещението
  • Пълното затъмнение е от изключителна важност за добрия нощен сън
  • Затъмнителните щори не пропускат светлина в стаята, дори през лятото
  • Затъмнителните щори предпазват от загубата на топлина отвътре навън
  • Здравословната светлина е свързана със здравословната тъмнина, 4-5 стр. „Физиологични и психологични ефекти на прозорците, дневната светлина и изгледът от дома“, научна статия на Дженифър А. Вач и Анка Д. Галайсу: – повече тук или тук

 

За VELUX Group

В продължение на 75 години VELUX Group създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние работим в световен мащаб – имаме продажби и производство в повече от 40 страни и около 9,500 служители по целия свят. Групата VELUX е собственост на VKR Holding A/S, акционерно дружество, изцяло притежавано от фондации и семейство. За повече информация, посетете www.velux.com.

 

STAR WARS and related properties are trademarks and/or copyrights, in the United States and other countries, of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates. © & TM Lucasfilm Ltd.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.