Trending News
HomeАпартаментиЕлегантен интериорен дизайн на двустаен апартамент

Елегантен интериорен дизайн на двустаен апартамент

Притежателите на двустайни апартаменти знаят от опит, че това е една категория жилища, които не се планират и обзавеждат много лесно. Въпросните собственици преценяват, че притежават жилище с достатъчно големи размери, за да задоволят всичките си нужди и често не съумяват да се поберат в размерите на жилището, с което разполагат. С две думи – грешната преценка винаги изиграва лоша шега. Това, което трябва да се направи в случай, че планирате ремонт на своя двустаен апартамент е да направите много внимателен предварителен анализ на всяка стая. Друг ключов момент в изграждането на удобен и красив интериор е правилния избор на неговия стил.

eleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-1g

Днес ще ви разходим в едни невероятен двустаен апартамент, където всяко решение е взето много внимателно, всеки детайл обмислен няколко пъти, а крайният резултат – ще ви впечатли! Двустайният апартамент е по проект на талантливите дизайнери от студио SVOYA, които и този път, както винаги са показли класа и наистина изтънчен стил. Още с влизането в апартамента, озовавайки се в минималистичния коридор става ясно, че ни предстои да видим нещо наистина изтънчено и стилно. Това, което прави впечатление са отворените пространства, свързани помежду си с удобни сводове, без излишни врати и прегради.

eleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-7g eleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-8g

Дневната и кухненската зона са в едно обширно помещение, а за разделител е използван висок барплот с удобни столове. Зад него е скрита добре оборудвана кухня с функционален кухненски остров и много свободно пространство. Всичко това продължава в непринуден минималистичен стил, а колаборацията на чистите бели мебели и стени с естествения цвят на дървото създават едно неподправено усещане за елегантност.

eleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-2g

И ако от видяното до момента, сте решили, че сте влюбени в този дом, то почакайте да надникнем в спалнята. Там откриваме една деликатна обстановка в предимно тъмни и подтиснати нюанси, които създават перфектната атмосфера за уединение. Това, което прави спалнята наистина специална е свързаната с нея баня, която е отделена от спалното помещение посредством плътно перде от пода до тавана.

Насладете се на детайлните снимки на този шедьовър и не забравяйте, че всичко е постижимо, стига да го поискате …

eleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-9g eleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-910h eleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-911geleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-912geleganten-interioren-dizain-na-dvustaen-apartament-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.