Trending News
HomeАпартаментиЕлегантен и добре планиран апартамент в Бразилия

Елегантен и добре планиран апартамент в Бразилия

Специално проектиран апартамент за млада двойка, разполага с площ от 130 кв. метра и се намира в град Куритиба – Бразилия. Жилището показва интересно оформление на интериора, вдъхновяващи мебели, материали и текстури. Преобладаващият бял цвят създава усещането за още по-големи пространства и стилно контрастира с големия панел от дървен фурнир, жълтите столове за хранене и малката дървена масичка за кафе. 

Елегантен и добре планиран апартамент в Бразилия

Голямата дневна съчетава в себе си няколко функционално различни области, като например дневна зона с телевизор, кът за четене и трапезария. Подборът на осветителни тела в апартамента е уникален. Навсякъде са разположени осветителни “петна”, а над завесите надлъжно са поставени “LED” ленти, които цялостно подобряват модерната обстановка. В съответствие с правилото “простотата е красота”, спалнята е проектирана в минималистичен стил като същевременно се спазва цялостната цветова палитра и дизайна на апартамента.

Елегантен и добре планиран апартамент в Бразилия

Споделете с нас кое ви харесва и кое не, в този апартамент ?
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.