НачалоАпартаментиЕлегантен и добре планиран апартамент в Бразилия

Елегантен и добре планиран апартамент в Бразилия

Елегантен и добре планиран апартамент в Бразилия

Специално проектиран за млада двойка, апартаментът разполага с площ от 130 кв. метра и се намира в град Куритиба – Бразилия. Жилището показва интересно оформление на интериора, вдъхновяващи мебели, материали и текстури. Преобладаващият бял цвят създава усещането за още по-големи пространства и стилно контрастира с големия панел от дървен фурнир, жълтите столове за хранене и малката дървена масичка за кафе. 

Голямата дневна съчетава в себе си няколко функционално различни области, като например дневна зона с телевизор, кът за четене и трапезария. Подборът на осветителни тела в апартамента е уникален. Навсякъде са разположени осветителни „петна“, а над завесите надлъжно са поставени „LED“ ленти, които цялостно подобряват модерната обстановка. В съответствие с правилото „простотата е красота“, спалнята е проектирана в минималистичен стил като същевременно се спазва цялостната цветова палитра и дизайна на апартамента.

Споделете с нас кое ви харесва и кое не, в този апартамент ?
Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.