HomeАпартаментиЕдностаен апартамент с модерен интериор в Киев

Едностаен апартамент с модерен интериор в Киев

Информация за проекта

Тип на жилището : Студио
Големина : 64 м²
Период на ремонта : 4 месеца
Бюджет: $ 85 000
Архитект: Victoria Gatsko”]

Разпределение

Стаите са разпределени както следва :
Кухня с хол: 30 м² Спални: 18 м², Зала: 9 м², Баня: 7 м²
ednostaen-apartament-s-moderen-interior-v-kiev-etajen-plan

Задачи и интересни решения

Задачите пред архитекта, коита са поставени от собствениците на апартамента не са никак лесни. Както се вижда от скицата по-горе, апартаментът е дълъг и тесен, а това е причина да няма много прозорци. Липсва също така и удобно място за гардероб, а това било важно за собствениците, така че архитектът трябвало да намери място за голям гардероб и да направи апартамента по-светъл и просторен. Да видим как се е справил.

Кухня + хол

ednostaen-apartament-s-moderen-interior-v-kiev-2g

Всички мебели, както в тази стая, така и в останалата част от жилището са изработени по поръчка. Стаята е разделена през средата и двете зони ясно се отличават, като за разделител служи масата за хранене. Кухнята изглежда удобна и добре подредена, като ясно се вижда, че не са щадени средства за електроуреди и материали в тази зона.

Частта отредена за всекидневна се придържа към стилът, наложен от кухненската зона. Семпла визия, но с добавени антични елементи в лицето на дивана и декоративните масички до него.

Спалнята

Спалнята е решена в същата цветова комбинация, като тази в основното помещение. Тук забелязваме многобройни цветни акценти в тюркоазено синьо, което придава характер на стаята. Спалнята същно разполага с един прозорец, както и кухнята и хола, тъй като те са в двата края на жилището. Холът е с изглед към оживената част на квартала, а спалнята гледа към вътрешния двор на жилищната сграда.

Банята

Банята е може би най-красивата стая в този апартамент. В нея е използван мрамор, както и декоративни панели в графитен цвят, който придава необходимия контраст на тази малка стая. Таванът също е в цвят графит, а това от своя страна придава дълбочина на мокрото помещение.

Коридорът

ednostaen-apartament-s-moderen-interior-v-kiev-913g

Коридорът е тесен, но благодарение на големите огледала, които покриват една от стените изцяло изглежда по-голям и просторен, отколкото е в действителност. Може да видите и къде е монтиран големия гардероб, поръчан от собствениците на апартамента.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.