НачалоАпартаментиЕдностаен апартамент с модерен и изчистен интериор [26 м²]

Едностаен апартамент с модерен и изчистен интериор [26 м²]

Какво са 26 м²? За някои това е големината на една гардеробна, а за други, толкова е голяма една стая, но за трети, това е цял дом. Аз обичам малките жилища, поради простата причина, че ограниченото пространство поставя дизайнерите и архитектите пред големи предизвикателства, в резултат на което се раждат гениални идеи за спестяване на място, декорация и оптимизиране на пространството. Жилище с подобни размери не е за всеки, но ако живеете сам или сте млада двойка и търсите нещо не толкова скъпо, то такова жилище би било правилното решение за вас.

ednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-1g

Без значение дали живеете сам или с някой друг, дали жилището ви е 20 или 50 м², то в тази статия ще намерите вдъхновение и може би ще допълните колекцията си от идеи с още няколко. Както споменах в началото, големината на апартаментът е само 26 м² и е локализиран в град Вроцлав, Полша. Студиото не предлага много опции за видоизменение на пространството, тъй като то включва една не много голяма стая и баня – това е. Въпреки това, с фини визуални ефекти и добър подбор на мебели, цветове и текстури, липсата на пространство е частично преодоляна.

Основните цветове в интериора са бяло, черно и сиво, а акцентиращият цвят е един страхотен нюанс на оранжевото. Белият цвят придава свежест и визуално увеличава пространството, отразявайки слънчевата светлина през деня. Оранжевите акценти придават динамика в жизненото пространство, което въпреки ограничените си размери, се усеща много приятно.

Кухненският бокс е поместен непосредствено пред прозореца. Той е компактен и не предлага изобилие от място или удобни домакински уреди, но пък е достатъчно функционален, за да посрещне нуждите на един или двама обитатели. Интересното е как кухненският плот се слива с шкафа под телевизора, образувайки интересен завършен вид на цялата стена. Трапезарията се появява за секунди, посредством разпъването на вградена в стената маса, която осигурява място за двама.

ednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-2g ednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-3g ednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-4gednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-5gednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-7gednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-8gednostaen-apartament-s-moderen-i-izchisten-interior-26-m-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.