Trending News
HomeБалконСвеж и функционален проект за спалня + тераса

Свеж и функционален проект за спалня + тераса

В статията ще ви покажем една 3D визуализация на спалня с практичен дизайн и свежи цветове. Това, което я отличава от стандартните визии, които често избираме за нашите спални, е че тук присъстват ведри цветове, които съживяват интериора и вдъхват голяма доза динамика в стаята.

svej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-1g

Основните цветове в спалнята са тюркоазеното синьо и ярко жълтото. Въпреки, че са много наситени и използвани често, те не напрягат обстановката, напротив – създават ведра и приятна за сетивата атмосфера. За да се постигне този ефект са използвани цветове с различна наситеност. Така например, стената зад леглото е решена в цвят тюркоаз, но с няколко тона по-блед от основния тюркоаз, който срещаме в детайли като плътните завеси и удобния фотьойл срещу леглото. С жълтия цвят е боравено по-внимателно и пестеливо, така той се среща само в някой фини и неангажиращи вниманието детайли, като декоративните възглавници и  части от мебелите в стаята.

Функционалността на интериора също прави силно впечатление. Стаята е просторна и предлага достатъчно място за поставянето на удобни и същевременно красиви мебели. Двата големи гардероба, между които е изградена елегантна тоалетка са първото, което ангажира вниманието ни. Кътчето за четене срещу леглото е още един елемент, който е едновременно красив и функционален.

Към спалнята има и тераса, която е декорирана по подобен на стаята начин и предлага удобно и сенчесто място за сутрешна доза кафе в спокойна атмосфера.

svej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-2gsvej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-3g svej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-5g svej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-6gsvej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-7gsvej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-8gsvej-i-funktsionalen-proekt-za-spalnq-terasa-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.