Trending News
HomeКухняМодерен дизайн на кухня в панелен апартамент

Модерен дизайн на кухня в панелен апартамент

Кухненските боксове в панелните жилища са малки, често неудобни и нуждаещи се от реорганизация. Когато кухнята не предлага много място, а желанието ни е да поместим в нея, както зона за готвене, така и такава за хранене, не ни остава друго освен да погледнем на нещата от високо и да планираме внимателно всеки детайл. Начинът, по който е организирано пространството в кухнята, която ще разгледаме в тази статия е много удобен и семпъл. Разбира се, във всеки случай се действа индивидуално, но когато кухненското помещение е тясно и дълго, показания модел е много подходящ.

moderen-dizain-za-kuhnq-v-panelen-apartament-1g

Проектът за кухня, който ще разгледаме е създаден за млад мъж, живеещ в панелен блок. Желанието му било да притежава кухня с модерен дизайн, достатъчно място за кулинарни преживявания, както и удобно местенце за хранене. Модерният интериорен дизайн на кухнята съчетава динамика, спокойствие и простота и въпреки ограниченото пространство предлага свобода на движение.

Както вече споменахме, пространството е разделено на две зони – за готвене и за хранене. Работната площ е обширна, предлага изобилие от места за съхранение и е предвидена за активен и динамичен начин на живот. Трапезарията от своя страна създава усещане за лекота и близост до природата, благодарение на естествените материали в лице на дървото и невероятната жива стена, предлагаща изобилие от растителност. И в двете зони забелязваме геометричен мотив, който подчертава модерното излъчване на помещението.

moderen-dizain-za-kuhnq-v-panelen-apartament-2g moderen-dizain-za-kuhnq-v-panelen-apartament-3g moderen-dizain-za-kuhnq-v-panelen-apartament-4g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.