HomeАпартаментиАпартамент с хол, скрит под спалнята

Апартамент с хол, скрит под спалнята

Всеки обича голям апартамент с много свободно място, но не всеки може да си го позволи. В такива случаи трябва да  мислим различно като се опитваме да използваме пространствата по-ефикасно. Вече има доста интересни решения на пазара, но едно от тях се откроява и точно на него ще се спрем в тази тема.

Апартамент с хол, скрит под спалнятаСтава въпрос за студио YO! Home и техният революционен проект. Тяхната идея е да преосмислят градските апартаменти като се намерят нови начини за използване на вътрешното пространство. Резултатът е на лице – апартамент криещ някои от стаите, когато не са в употреба.

Има много варианти за това как да се спести място в това жилище, но без съмнение най-драматична е идеята за скриване на хола под спалнята. Веднага след като се наспите може да вдигнете спалнята във въздуха само с натискането на един бутон, а отдолу се разкрива елегантно всекидневно обзавеждане. Леглото е разположено върху подвижна платформа, на която долна част е декорирана с интересни светлинни елементи, за да може, когато спалнята е прибрана, тавана на хола да изглежда атрактивно.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.