HomeОбзавежданеКачествени български мебели на достъпни цени

Качествени български мебели на достъпни цени

Много вероятно е при избора на обзавеждане да сте си задавали въпроса дали мебелите родно производство са достатъчно качествени, за да се спрете на някои от тях. За да ви улесним в отговора на този въпрос решихме да ви представим една нашенска фирма занимаваща се с производството на класически и модерни мебели от масивна дървесина.

Мебелна фабрика Еврика е основана през 1992 г. Днес е една от водещите компании произвеждащи мебели в България. Продуктовата гама на фирма “Еврика” се отличават с високо качество, уникален дизайн и ръчно изработени елементи като дърворезба, позлата, френски репродукции и мебели в бароков стил. Производството е съсредоточено към обзавеждане за спални, трапезарии, кухни и дневни, тапицирани мебели, както и почти всеки вид мебел от дърво. Професионалистите, които работят в мебелната фабрика са в готовност да задоволят специфичните изисквания на всеки клиент за оригиналност и високо качество на изработка. Доказателство за това са големия брой хотели, ресторанти, кафенета и частни домове в България, както и в цяла Европа, които фирмата е обзавела изцяло. “Еврика Комерс” изнася голяма част от продукцията си  (около 90%) за страни като Франция, Швейцария, Италия, Кипър, Холандия и др. като там има изградена мрежа от дългосрочни клиенти. Може да разгледате каталога на фабриката и да се убедите сами в написаното по – горе.

 Обзавеждане от мебели Еврика


Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.