Trending News
HomeОфисАквариум на работно място – красив и успокояващ декор

Аквариум на работно място – красив и успокояващ декор

Аквариумът е една доста вдъхновяваща и успокояваща придобивка, която внася красота и уют, където и да е поставен той. Защо си мислите, че толкова много лекарски кабинети и болници по света ги използват като доста важна и централна част в чакалнята? В края на краищата  за пациентите, които чакат своята среща с лекаря или тези, които чакат своите любими хора с добри новини е доста отпускащо и приятно да бъдат в компанията на колоритния морски живот в аквариума. Да не говорим, че няма нищо по-релаксиращо от звука на малките балончета във водата и гледката на олюляващите се водни растения.

Независимо дали работите вкъщи или в офис, ако имате аквариум и той се намира на правилното място, то обезателно ще ви действа антистресово. Сега се насладете на снимките и идеите по- долу.

Аквариум в домашния офис

Какъв по-добър начин за постигане на баланс в работата ви от това да поставите един аквариум във вашия домашен офис?  Има много възможности за поставяне на аквариум в помещението, включително и такъв, който е вграден в библиотеката между рафтовете, както е показано по- долу.

 Аквариум на работно място - красив и успокояващ декор

В днешно време има жестоко изобилие на дизайни за офис, но вие може да сте сигурни, че поставянето на аквариум безупречно си пасва с всяка визия, особено тази, която притежава богати дървени детайли. Вижте как изглежда прекрасната дървена секция включваща вградения в стената соленоводен рифов аквариум.

Аквариум на работно място - красив и успокояващ декор

А ако предпочитате вашия аквариум да изпъква, помислете за метална рамка. Няма нищо, което да привлече вниманието ви повече от един аквариум с блестящата си външност.

nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-3g

Аквариум в работния офис

Защо ходенето на работа не е толкова приятно колкото излежаването вкъщи? Добре, признавам си, че животът в офиса не е толкова готин, колкото уюта в семейния дом, но поставянето на аквариум е първата стъпка в правилната посока. Ако се чувствате нервни за предстоящите работни срещи, просто се отбийте до удивителния и омаен аквариум по път към заседателната маса и поемете дълбоко дъх…

nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-4g

Един ярък аквариум може да съживи и най- семплия офис. На кого му пука за обикновените пана, когато зелените растения и кристалната вода ангажира цялото ви внимание.

nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-5g

В следващото изображение на конферентна зала, виждаме магичното излъчване на дългия и голям аквариум, който служи като неустоима фокусна точка. Ако очите на колегите ви се взират в стената зад вас, когато правите презентация, то със сигурност ще знаете какво привлича вниманието им.

nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-6g

Аквариумът може да послужи и като важен разделител за вашия офис. В стаята по- долу, този разкошен модерен аквариум разделя площта на бюрото от тази за почивка, като в същото време запазва гледката отвън.

 nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-7g

Аквариум за Лоби бар

Добре позиционираният аквариум е перфектния начин да приветствате хората да влязат във вашата сграда и ето защо толкова много офиси и фоайета използват техния воден чар. Така правят и жилищните сгради, както е показано в този соленоводен рифов аквариум в Ню Йорк.

nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-8g

Ако погледнем същия аквариум отблизо ще забележим големите му размери и контрастът на зашеметяващия син акцент спрямо хладния кафяв интериор.

nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-9g

Аквариумът в следващата снимка е като решетка вградена в стената на този модерен дизайн. С потребителските възможности днес, аквариумите са в състояние  да се слеят безпроблемно със заобикалящата ги среда, като същевременно изпъкват с невероятното си въздействие. И кое фоайе не мечтае за  този удивителен експонат?

nqkolko-gotini-idei-za-akvarium-vav-vashiq-ofis-910g

И накрая стигнахме до заключението, че аквариума може да се впише във всяка една обстановка и отива на всеки един дизайн. Не се колебайте да експериментирате с тази частица, която прави интериора отпускащ, интригуващ и винаги модерен.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.