HomeКъщиУлтра стилен интериорен дизайн на резиденция в Украйна

Ултра стилен интериорен дизайн на резиденция в Украйна

Когато говорим за елегантност и стил в интериора, ние винаги подчертаваме колко е важна правилната селекция на цветове и материали. За постигането на семпъл, но не прекалено минималистичен интериор несъмнено са нужни много опит и усет за естетика и стил. В днешната статия ще разгледаме интериорният дизайн на една резиденция, чиито дизайнер е постигнал една добре балансирана, семпла и същевременно богата на форми и материали визия.

Семейната резиденция, която ще обиколим виртуално се намира в Днепропетровск, Украйна. Нейната тотална промяна е току-що завършена, а главният дизайнер, работил по проекта е Sergey Gotvyansky от Нот Design Studio. Проектът носи заглавието “На две нива” и демонстрира наистина висок стил и изключително добър баланс между включените в него материали. Умело са използвани неравни повърхности от бетон, детайли от американски орех и текстури в подобен цвят, бял фон и черни детайли.

На първият етаж откриваме обширни помещения, които са взаимосвързани помежду си – без врати и прегради, с помощта на няколко стъпала. Тук удобно са разположени уютна всекидневна, голяма трапезария и кухня. Интересна подробност, която трябва да споменем е, че мебелите са селектирани изцяло според желанията на клиента. Неговото основно изискване било, да получи мебели, чието качество е гарантирано и са изработени от местни Украински производители. В това число влизат всички корпусни мебели, напълно оборудваната кухня, масите и леглата.

До втория етаж се стига посредством семпло дървено стълбище. Там откриваме една напълно частна зона, където са разположени главната спалня, детската стая, стаи за гости и гардеробно помещение. Стилът и тук запазва линията от първия етаж, но с преобладаващи меки тонове, дървени детайли и мебели. Главната спалня е наистина голяма, като към нея има собствена баня със стъклени панели и директен достъп до гардеробното помещение.

Насладете се на виртуалната разходка в този стилен и изискан дом, а същевременно може да споделите с нас, вашите впечатления от него.

ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-2g ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-3g ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-4gultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-5g ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-6g ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-7gultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-8g ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-9g ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-910g ultra-stilen-interioren-dizain-na-rezidentsiq-v-ukraina-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.