HomeАпартаментиУлтра модерен интериорен дизайн на апартамент в Бареселона

Ултра модерен интериорен дизайн на апартамент в Бареселона

Не ! Това не е концепция на интериорен дизайн от бъдещето, а напълно завършен проект, дело на студиото за интериор и архитектура Bozhinovski Design Studio. Футуристичен, модерен, минималистичен! Визията тук е нещо повече от стил – тя е индивидуална и напълно присъща за креативните дизайнери от студиото.

Апартаментът е с площ от 85 кв. м. и е проектиран за семейство, състоящо се от двама възрастни и две деца. Може би при първоначален оглед на снимките по-долу, ще си помислите, че в жилището няма кухня. Обаче кухня има, при това много просторна и удобна. Почти всички нейни уреди са скрити зад светло сивите плоскости във всекидневната, като само модерната иноксова печка издава присъствието си.

ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-1g

Дизайнът на мебелите е футуристичен, включващ нестандартни извивки и кубовидни форми. Белият цвят с различни отенъци и гланцирано покритие е основен в жилището и можем да го видим почти навсякъде. Друг цвят присъстващ в интериора на този великолепен апартамент е този на естественото дърво. Той е страхотно допълнение към белия фон и създава перфектния контраст.

Интересно интериорно решение забелязваме при масата за хранене, която в края си има поставка за телевизор, както от страната на хранещите се, така и от тази, която гледа към зоната за релакс.

ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-2g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-3g

В апартамента са включени две спални – едната за възрастните, другата за децата. Детската стая е в млечно бял цвят с невероятно големи графики върху стените с различни герои от филма “Смърфовете”. В стаята има голям гардероб, вграден в стената и не заемащ от жизненото пространство, както и кът за учене с интересно бюро.

Настроенията в спалнята на възрастните са доста по-различни. Голямото легло има масивна основа и табла от мрамор. Зад самото легло откриваме изискан стенопис, приятно осветен от вградено осветление. Големият гардероб се разпростира върху почти цялата насрещна стена, оставяйки само малко място за бюрото. Интригуващото при този гардероб е вграденият в едното му крило плосък телевизор. Цветовете са отново неутрални, но по-топли и придаващи на помещението романтична и спокойна обстановка.

Едно от най-забележимите места в този апартамент несъмнено е банята. Блестящият черен и бял мрамор върху стените те грабват още от първия поглед. Дълбоката вана, поставена на пиедестал, е фокусната точка в мокрото помещение, която няма как да остане незабелязана.

ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-4g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-5g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-6g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-7gultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-8g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-9g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-910gultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-911g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-912g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-913g ultra-moderen-interioren-dizain-na-apartament-v-bareselona-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.