Trending News
HomeАпартаментиСемпъл и функционален интериор на студио с големина от 33 м²

Семпъл и функционален интериор на студио с големина от 33 м²

В кратката статия днес ще отправим поглед към едно малко, но практично и изпълнено със стил жилище, собственост на млада дама, занимаваща се с журналистика. Интериорният дизайн е дело на Борис Денисюк, представител на студио buro5, а размера на жилището е наистина скромен – само 33 м².

Други проекти от същото интериорно студио:

Малък мезонет със светъл и просторен интериор в бяло [85 м²]

Ограниченият бюджет, кратките срокове и стремежа на дизайнера да оползотвори всеки квадратен метър от жилището по най-добрия възможен начин, наклонили везните към използването на отворен етажен план.
Холът, кухнята, трапезарията и спалнята са комбинирани в едно общо помещение. Предвидена и възможност за уединение, благодарение на плътни завеси, които скриват поставеното в ниша легло. В удобна ниша е вграден и килерът, а до него има малка, но практична тоалетна.

Обърнете внимание на релсата, предвидена за закачване на завесите в стаята. Тя минава през целия периметър на помещението и служи като универсален корниз за завеси, саксии с растения и картини. Контрастният черен цвят превръща този функционален детайл в ефектен елемент от декора, подчертавайки пропорциите на стаята.
За финал можем да обобщим, че това е едно страхотно малко жилище с практичен интериор, вдъхновен от скандинавската семплота и изпълнен с красотата на естествените материали.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Leave A Comment