Trending News
HomeАпартаментиСъвременен живот под наем – идеен проект за малко жилище [38 м²]

Съвременен живот под наем – идеен проект за малко жилище [38 м²]

Днес ще разгледаме един малък апартамент, предназначен за отдаване под наем. Проектът е направен така, че потенциалният наемател би бил млад мъж, харесващ модерното, организирания начин на живот и изпълнените със светлина пространства. Интериорът е проектиран в модерно-минималистичен стил, лишен от помпозност и изпълнен с функционални решения за организация на ограниченото пространство.

Жилището разполага с обща площ от 38 м², разпределени между едно голямо помещение, в което са поместени дневната и спалнята и едно по-малко, в което се намира кухнята. Балконът е превърнат в отделна малка стая, в която откриваме бюро, офис стол и рафтове, превръщайки пространството в удобно работно място.
Всички мебели са изработени по поръчка, като повечето от тях са с разширена функционалност, предоставяйки на наемателя набор от удобства, без да се внасят допълнителни мебели в малкото пространство.
Оставяме ви да разгледате детайлните 3D изображения представящи този проект, показващи интересните и практични интериорни решения, които правят малкото жилище едно наистина удобно място за живеене.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Comments
  • Здравейте. Не знам дали мога да ви питам как да съчетая ъглов диван в тъмно сиво – синъо с светло кафяв паркет, капучино гранитогрес на пода. Какви могат да бъдат стените, тв секцията, кухнята, но да изглежда топла обстановката и уютна. Дивана още не е поръчан, но само в този цвят ми харесва / филаделфия в магазин явор/ . Хола е 36 кв.
    Благодаря ви предварително.

    March 14, 2019

Leave A Comment