Trending News
HomeАпартаментиСъвременен интериорен проект за двустаен апартамент [60 м²]

Съвременен интериорен проект за двустаен апартамент [60 м²]

При разработването на този проект, предназначен за двустаен апартаменти, основна задача на дизайнерите от студио “Победа дизайн” е създаването на две основни зони, върху площ от 60 м², като едната зона трябва да е предназначена за семейни събирания, а другата – за тиха и уединена почивка.

Мебелите и интериорът са решени в топла и мека цветова гама, изпълнена с шоколадови тонове, а резултатът е един спокоен и хармоничен интериорен дизайн, който напълно удовлетворил собствениците на апартамента и те очакват с нетърпение неговото реализиране. А сега, нека навлезем в подробности.

savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-1g

Тъй като в жилището трябвало да се обосноват две основни зони, дизайнерите взели решение да премахнат стената между кухнята и хола, за да направят едно общо помещение, като по този начин изпълнят поставената им задача и направят апартамента по-отворен и гостоприемен. Основната греда на тавана, която преди това е продължавала в стена, сега е оставена на показ, което визуално подпомага разделянето на двете помещения.

ДНЕВНА ЗОНАsavremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-2g savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-3g savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-4g

Както вече стана ясно, кухнята е обединена с хола и заедно съставят така наречения дневен тракт. Нека погледнем някои от основните детайли, които правят помещението, това което е :

  • Удобна и красива вградена система за съхранение, разположена на входа на стаята. Тя заема почти цялата стена и предлага достатъчно пространство за съхранение на вещи и декорации.
  • Диванът и фотьойлите подчертават основната цветова схема на проекта – комбинацията от шоколадово кафяв и бял цвят.
  • Присъствието на въртящи се осветителни тела позволява на собствениците да насочват осветлението към зоните, върху които искат да акцентират.
  • Кухненското обзавеждане предлага много и разнообразни места за съхранение, както и предостатъчно работна площ. Дизайнът на мебелите е модерен, изчистен и бял – леко минималистичен, но много подходящ за помещението.
  • Помещението предлага две места за хранене – трапезната маса, която предлага четири удобни места и малкият бар плот, който е изграден като продължение на кухненския плот и осигурява две седящи места. Интересното при него е, че е изграден до прозореца, който осигурява прекрасна градска гледка.

СПАЛНЯsavremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-5g
savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-7g
savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-6g

savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-8g
Спалнята е нежна и спокойна – стая за релакс и лично пространство за собствениците. Интериорът е решен в предимно бял цвят, който приятно хармонира с естествения цвят на дървото, който откриваме на пода и в някои детайли, част от мебелите в стаята. Визуалното възприятие на стаята е улеснено от окачения таван с модерно LED осветление.

В интериора на спалнята откриваме различни дизайнерски елементи – снежно бялото кресло за четене, декоративната велурена мазилка на стената зад телевизора и интересните осветителни тела са само част от тях.

БАНЯsavremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-9g

Банята е съобразена с цялостния стил на апартамента. Дизайнът й е елегантен, семпъл и много приятен за окото, благодарение на невероятно красивите мебели и точния цветови подбор. Искрящо белият санитарен фаянс поставен на тъмен шоколадово кафяв фон изглежда впечатляващо.savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-910 savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-912
savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-911 savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-913
savremenen-interioren-proekt-za-dvustaen-apartament-60-m-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.