HomeАпартаментиМодерен проект за светъл тристаен апартамент [64 м²]

Модерен проект за светъл тристаен апартамент [64 м²]

В желанието си да предоставят на своите клиенти максимално просторен интериор, дизайнерите от студио Art-Ugol избират модерния-минималистичен стил за проекта, по който работят. Тристайното жилище е с обща площ от 64 м², а интериорният му проект предвижда удобна жилищна атмосфера с функционално обзавеждане, съобразено с навиците и нуждите на неговите собственици. Кухнята е обединена с всекидневната, за да се спести повече място, а самостоятелните стаи са родителската спалня, която предлага и малък домашен офис и детската стая, която предлага пространства за почивка, забавления и учене.

moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-1g
moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-2g
moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-3g

Интериорът е проектиран предимно в модерен стил с признаци на минимализма и еко-стилa. Той се характеризира с широкото използване на различни дървени текстури и естествени цветове с нюанси на бяло, сиво и кафяво. Резултатът е функционално и удобно за живеене място, изпълнено с топла и отпускаща атмосфера.

В дневния тракт присъствието на дървени елементи е най-осезаем. Тук откриваме цели стени и част от тавана, покрити с дървени плоскости, а също и интериорните врати са предвидени в същата текстура. Несъмнено, най-впечатляващият елемент в стаята е големият кристален аквариум, който създава неповторимо усещане и уют. В допълнение, откриваме интересни декоративни елементи като паното над аквариума и големия стенен часовник.

Кухненската зона е поместена в срещуположния край на стаята. Нейното обзавеждане е в минималистичен стил и представлява ъглов бокс с бели фасади и дървени елементи на стената зад кухненския плот, което създава усещане за непрекъснатост с останалата част от стаята. Кухненското обзавеждане предлага много места за съхранение, благодарение на големия брой високи шкафове и удобното разположение на кухненските електроуреди. Трапезарната маса е с овална форма и бяла повърхност, докато столовете са жълти, което внася доза свежест в помещението.

moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-4g
moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-5
moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-6

В дизайна на спалнята откриваме същите довършителни материали и декоративни елементи, както в хола. За да внесат личност и оригиналност в стаята, дизайнерите разположили интересни монохромни изображения в рамки на стените. Освен леглото, спалня включва вграден гардероб и работно място в близост до прозорец, което предлага удобно пространство и рафтове за книги.

За детската стая са избрани свежи цветове, които създават младежко усещане и чувство за свобода. Обзавеждането на стаята включва вграден гардероб и мултифункционална мебел, която предлага работно място, лавици за книги и учебници, както и фън зона с широкоекранен телевизор, видео игра и акустична озвучителна система.

moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-9g moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-7g moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-8gmoderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-910gmoderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-911gmoderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-912gmoderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-913gmoderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-914g
moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-915 moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-917
moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-916 moderen-proekt-za-svetal-tristaen-apartament-64-m-918

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.