HomeАпартаментиРумънски пентхаус апартамент в бяло, черно и кафяво

Румънски пентхаус апартамент в бяло, черно и кафяво

Столицата на Румъния,Букурещ, е олицетворение на този модерен и елегантен апартамент. Съчетава в себе си прости,чисти линии и същевременно перфектен интериорен дизайн включващ цветовете бяло,черно и кафяво изработени от дърво.

Столицата на Румъния,Букурещ, е олицетворение на този модерен и елегантен апартамент. Съчетава в себе си прости,чисти линии и същевременно перфектен интериорен дизайн включващ цветовете бяло, черно и кафяво изработени от дърво. Bucharest-based Square-едно студио ,което представя този проект като отворена колекция , където стъклени панели и завеси разделят функционалните интериори. Пентхаусът е апартамент с 4 стаи, 2 бани и изобилие от пространство за съхранение. Апартаментът включва в себе си носеща конструкция от стълби, покрити с панелни плоскости, облицовани от орехов шперплат, които образуват голямо пространство за гости.

Дневната (трапезарията) е пространство проектирано около два центъра – кухненския остров и дървените места, включващи телевизия. С огледалната кухня се пречупва монотонността на черния цвят. Главната спалня и банята използват едно и също пространство, което е разделено от стъкло и завеси. Органичният дизайн декорира душа , докато кръглите светлини успяват да преобразят грубите ъгли на пентхаус апартамента. Желаете ли да реконструирате този оригинален апартамент ?

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.