Trending News
HomeОбзавежданеИнтериорРазтегателните трапезни маси: красиви, удобни и функционални

Разтегателните трапезни маси: красиви, удобни и функционални

Трапезната маса е една от най-важните мебели в дома, която не само служи за хранене, но и за развлечения, работа и събиране с приятели и семейството. Едно от най-големите предимства на разтегателните трапезни маси е възможността за създаване на допълнително място за гости, когато е необходимо, като по този начин се осигурява практичност и функционалност в едно.

В тази статия ще ви покажем 3 модела трапезни маси от мебели Carmen и техните предимства пред останалите.

Източник: www.carmen.bg

Освен удобна, масата трябва да отговаря и на стила на трапезарията. Ако обзавеждането ви е в индустриален стил, в него най-добре ще се впише модел като STARGARD.
Механизмът на масата е синхронен, което ви позволява да я разтегнете самостоятелно за секунди. Авангардната й визия се дължи на нестандартната ѝ основа от праховобоядисан черен метал, в комбинация със стилен керамичен плот, наподобяващ мрамор.

Източник: www.carmen.bg

Ако в дома ви преобладават естествените материали, най-доброто решение е трапезна маса BRICK.
Моделът е стилен и изчистен, като комбинира 35-милиметров плот с меламиново покритие, което е изключително устойчиво на надраскване и  елегантни крака от праховобоядисан метал. Чудесното решение за модерния дом!

Източник: www.carmen.bg

 

Ако разполагате с по-ограничено пространство, но държите на изискания и луксозен интериор, заложете на трапезна маса KRAKOW.
В неразтегнато състояние, размерът й е 80 х 120, а с помощта на синхронния механизъм се достига дължина от 150 см.
Формата на плота и основата са интересни и нестандартни, а материалите, от които са изработени, се отличават от конвенционалните – неръждаема стомана в основата и МДФ плот, покрит със закалено стъкло.

Трапезните маси, предлагани от мебели Carmen, се отличават с оригинална и стилна визия. Можете да се уверите в това, като посетите шоурумите в най-големите градове в страната на следните адреси:

София, бул. “Брюксел” 14,
Пловдив, ул. “Нестор Абаджиев” 13,
Варна, бул. “3-ти март” 30А,
Бургас, ул. “Одрин” 50

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment