HomeКъщиНестандартен и модерен дизайн за къща в бяло

Нестандартен и модерен дизайн за къща в бяло

Испанският интериорен дизайнер Сузана Котс е автор на проекта, който предстои да видите. Става въпрос за къща на плажа в местността Sant Andreu de Llavaneres, разположена северно от град Барселона – Испания. Проектът носи заглавието ” Vivienda en Llaveneres” и е вдъхновен от спокойствието на морето в близост до къщата.

къща в бяло

Както забелязвате, бялото преобладава и придава на интериора персоналност и пространственост по един специален начин. Прекрасната къща се допира до морето от всяка нейна част като внушава чувството, че природата е влязла вътре. Кухнята, трапезарията и спалнята са успоредни на плажната ивица. За вътрешна декорация е използвано предимно дърво и то по много екстравагантни и стилни начини.

Обърнете внимание на холната маса и на тази в трапезарията изработката, на които е направена от грубо дърво, за да придаде автентичност към интериора. Подът в цялата къща е от дърво (дори и в банята), а в спалнята “паркета” продължава и по стената. Интересна е визията на детската стая. Тя е разделена на две нива със светло жълто легло и сгъваемо бюро, което е доста хитра идея. Всекидневната също е на нива с голям бар, който разделя помещението със трапезарията.

Има доста интересни и нестандартни идеи в тази дизайнерска къща.Споделете с нас какво бихте използвали за вашия интериор и какво ви е вдъхновило.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.