HomeДекорацияТийнейджърска Стая за Момичета

Тийнейджърска Стая за Момичета

Търсите ли свежи идеи за дизайн за претенциозна и стилна тийнейджърка? В тази статия ще се опитаме да Ви подадем ръка относно избора. Събрали сме снимки, които представят стаи на млади момичета. Опитахме да направим различна колекция спряхме се на някои сериозни и някой не толкова сериозни интериора.

Стая за Момичета

Класическите цветове за тази стая са розово, червено и лилаво, но на снимките по-долу ще видите и нестандартни цветови комбинации, които всъщност изглеждат много добре. Всички стаи са практични, с участието на работни места, малки библиотеки или стелажни системи за книги и CD-та, както и красиви шкафове специално предназначени за тийнейджърките.

Накрая , но не на последно място, ние смятаме, че огледалото е задължителен елемент в спалнята на всяко момиче, така че в някои от снимките по- долу ще забележите ,че има специално отредено място за него. Декоративните елементи са взаимосвързани при създаването на интериори, които са функционални и с естетически характер. Да погледнем ! 🙂
Тийнейджърска Стая

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.