Trending News
HomeКухняМодерен проект за кухня и трапезария в меки цветове

Модерен проект за кухня и трапезария в меки цветове

Когато подбирам кухненските интериори, които да ви показвам, се стремя да взимам под внимание два основни фактора – функционалност и дизайн. Една кухня, преди всичко трябва да бъде удобна, да е просторна, но същевременно всичко да е на една ръка разстояние, да има много места за съхранение и не на последно място да бъде с красив дизайн в леки цветове и приятни за окото линии. Няма да крия, че трудно намирам кухня, която да отговаря на всичките изброени по-горе критерии, но пък се радвам, когато попадна на нещо креативно, върху което личи, че е работено много и крайния резултат има с какво да ме заинтригува.

moderen-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-meki-tsvetove-1gЕ, точно на един такъв дизайн попаднах днес и не се стърпях да ви го покажа. Проектът е за цял апартамент, но ние ще разгледаме само кухненската част и помещението, отредено за трапезария. Всички мебели са поръчкови и са проектирани с цел максимално удобство. Всички електроуреди са стилно вградени в кухненското обзавеждане, което от своя страна е снабдено с много пространства за съхранение, предлагащи големи обеми. Силно впечатление прави фактът, че дори един от най-малките електроуреди в кухнята – микровълновата е вграден стил и е направен част от интериора.

Друг интересен акцент от цялостната визия на тази стилна кухня е невероятното LED осветление, което освен, че краси помещението, помага за една по-добра осветеност в мястото отредено за готвене. Модерното осветление придава един завършен вид на кухненското помещение. Може би ще забележите, че върху всички шкафовете и чекмеджета липсват дръжки за отваряне. Това е така, тъй като те са с PUSH механизми, за по-красив външен вид и по-удобна работа.

moderen-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-meki-tsvetove-2g moderen-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-meki-tsvetove-3g moderen-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-meki-tsvetove-4gmoderen-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-meki-tsvetove-5gmoderen-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-meki-tsvetove-6gmoderen-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-meki-tsvetove-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.