HomeАпартаментиИзключително малък апартамент с уютен и интересен дизайн

Изключително малък апартамент с уютен и интересен дизайн

Изключително добре планиран, с интериорен дизайн, който показва много интересни идеи, този наистина малък апартамент доказва, че пространството не е проблем и без значение колко е малък един апартамент, той може да изглежда и да се усеща удобно и уютно, ако в неговия интериор е намерен правилният баланс. Може би ще останете изненадани, когато разберете, че общият размер на жилището е само 16 м². Има и още по-голяма изненада – в малкия апартамент присъстват всички нужни зони за един дом – всекидневна, кухня, спалня, мокро помещение и невероятна тераса. Нека разгледаме в подробности този малък дом …

izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-1g

Интериорът на апартамента е минималистичен, но не липсва стил. Закритата жилищна площ, с която разполага е концентрирана само в една стая, където виждаме, както всекидневната, така и кухнята и спалнята. Основните цветове тук са контрастиращите по между си черно и бяло, но въпреки това навсякъде откриваме цветни акценти. Кухнята е много малка (изненада!) и разполага с оскъдно място за съхранение и малък работен плот, но достатъчни за нуждите на собственика.

Жълтият диван е фокусна точка в стаята. В съвкупност с интересните цветни възглавнички и сините осветителни тела над него, помагат на помещението да изглежда топло и удобно.

izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-1g izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-2g izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-3g izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-4g izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-5g

Това тясно помещение има един голям плюс – високите тавани. Именно те са причината в малкото жилище да се намери и място за спане. Леглото не заема никакво пространство, тъй като за него е направена специална платформа над входната врата. Импровизираната спалня предлага един матрак и отделен източник на светлина.

Голямата стъклена врата разкрива гледка към светлия балкон с дървен под и свежо настроение. Това е едно страхотно място, където лично аз, бих започвал всеки нов ден с чаша горещо кафе и много удоволствие.

Остана да ви покажем и банята. Както се очаква тя е малка по размери, но не изглежда така благодарение на светлия си и просторен дизайн.  Бялото е основен цвят за стени, тавани, мебели и почти всичко останало.

izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-6g izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-7g izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-8g izkliuchitelno-malak-apartament-s-uiuten-i-interesen-dizain-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.