Trending News
HomeКухняМодерен и удобен дизайн за малка кухня с трапезария

Модерен и удобен дизайн за малка кухня с трапезария

Кухнята е една от стаите в нашият дом, която изисква повишено внимание, при избора на интериорен дизайн и неговата реализация. Ние често се задържаме в тази стая през голяма част от времето си у дома, а когато и трапезарията ни е в същото помещение, неусетно прекарваме цяла вечер в нея. Сигурни сме, че никой не може да отрече, че готвенето на любимото ястие винаги е по-приятно, когато всичко е удобно подредено, чисто и красиво.
Поради всички тези причини, внимателното планиране и правилната организация на пространството в кухнята е от изключителна важност в един модерен дом. Нека разгледаме един пример за практичен и красив интериор на малка кухня.
moderen-i-udoben-dizain-za-malka-kuhnq-s-trapezariq-1g
Кухнята е част от малък апартамент в Санкт Петербург (45 м²) и е предназначена за тричленно семейство с динамичен начин на живот. За собствениците е много важно да се използва всеки сантиметър от малката стая и да се създаде светло и уютно пространство, което не е претрупано от ненужни детайли.
Благодарение на добрата организация на пространството, малката кухня се е превърнала във функционално и удобно място. От друга страна, интериорът е много цветен и приятен, което се дължи на използването на свежи цветови акценти и наблягането върху естествения цвят на дървото. Белият цвят също е основен, което визуално разширява пространството.
Остана само да обърнем внимание на зоната за релакс, която въпреки ограниченото пространство на кухнята е намерила своето място. Малкото и удобно канапе предлага място за почивка, а разположения до него скрин е практично място за съхранение на книги и други предмети.
moderen-i-udoben-dizain-za-malka-kuhnq-s-trapezariq-4g moderen-i-udoben-dizain-za-malka-kuhnq-s-trapezariq-2g moderen-i-udoben-dizain-za-malka-kuhnq-s-trapezariq-3g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.