Trending News
HomeАпартаментиМалко студио превърнато в практичен и уютен дом в бяло

Малко студио превърнато в практичен и уютен дом в бяло

Когато заговорим за студио, повече от вас си представят супер тясно, малко и неудобно жилище, в което задължително са направени компромиси с много неща. Е, в повечето случаи компромисите са неизбежни при жилища с малки размери, но удобствата и уюта могат да се постигнат лесно, стига човек да знае как да планира и процедира, когато се заеме с интериора на подобно жилище.
В статията ще ви покажем един пример за интериор на студио, което въпреки малките си размери и използването на предимно бял цвят се е превърнало в един практичен, уютен и ефирен дом.

Жилището има стандартната за студията продълговата форма, в която са побрани всички зони. На входа на жилището ни посреща функционално антре с два големи шкафа за обувки, срещу които се намира вратата на банята. Навлезем ли навътре, откриваме едно много интересно разпределение на пространството, което включва напълно оборудван кухненски бокс, дневна зона с телевизор, диван и ниска маса, трапезария и полу-отделена спална зона.
Голямо впечатление прави начина, по който е скрита част от спалнята. Вместо да бъде използвана обикновена стена, тук е заложено на стена със стъклена био камина, която е позиционирана точно срещу трапезарната маса, внасяйки голяма доза уют в помещението. Предлагаме ви да разгледате снимките, които показват интересните похвати, които са използвани в това жилище, за да се превърне то в едно по-просторно и удобно място за живеене.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Comments
  • I saw this blog through Facebook (one of my friends posted it). After reading, I clicked “Like” and also reshared it myseld. Anunturi Romania

    July 15, 2022

Leave A Comment