Trending News
HomeАпартаментиМалък, но просторен апартамент в Киев [49 м²]

Малък, но просторен апартамент в Киев [49 м²]

Разглеждаме наскоро реализираният интериор на един малък апартамент с площ от 49 м². Разположението на зоните тук е възможно най-логичното и удобно за жилище с подобни размери, а именно – комбиниран дневен тракт, в който удобно са разположени дневната зона, кухненската част и разбира се малка трапезария. За спалнята е отделено достатъчно място в отделна стая, а банята и тоалетната са в събрани в едно помещение.

Стилът е интересна смесица между модерен градски и скандинавски стил, като на места превес взема мекото скандинавско усещане. Дизайнерите от студио V.Concept са се постарали да използват максимума от всеки квадратен метър, но въпреки това са съумели да не претоварват помещенията и да оставят достатъчно “въздух” във всяка част от жилището.
Визията и позицията на декора, мебелите и всеки останал детайл от това жилище са добре обмислени, като главната цел е да се поддържа баланс между комфорт и естетика. Лесно можем да опишем този апартамент като жив, слънчев и атмосферен, което е постигнато благодарение на изобилието от дневната светлина, използването на много декоративни лампи и не на последно място – прецизността при избора на детайли и цветни решения.


Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment