HomeАпартаментиМалък апартамент с ярък и динамичен интериор

Малък апартамент с ярък и динамичен интериор

Обикновено малкият апартамент не е място, където дизайнерите могат да развихрят своето въображение с пълни сили и поради липсата на пространство, често се налага правенето на компромиси и лишаването на пространството от красиви декоративни елементи и домашни аксесоари.

Основното предизвикателство при проектирането и обзавеждането на малък апартамент почти винаги е да съумеем да го накараме да изглежда просторен и с приятна атмосфера.

В тази статия ще ви представим едни апартамент, които несъмнено ще харесва. Той не впечатлява нито с ултра модерен интериор, нито пък с много и разнообразни стаи, напротив – той е малък и скромен.

malak-apartament-s-qrak-i-dinamichen-interior-1g

В жилището има нещо, което няма как да не забележите. Всичко тук е направено с цел да не заема място, но и в същото време да е максимално полезно и удобно. Мебелите сякаш комуникират един с друг, не си пречат взаимно и осигуряват на собствениците всичко, от което имат нужда и то на една ръка разстояние.

Напоследък сме свикнали да виждаме кухня и дневна обединени в едно, когато разглеждаме дизайна на малък апартамент, но тук не е така. Кухнята представлява отделно помещение и въпреки недостатъчното на пръв поглед пространство, кухнята е напълно функционална и практична.

Спалнята, също като кухнята е отделена само с една стена от основната жилищна площ. Предвиденото място е точно толкова, колкото да се побере леглото. Вместо нощи шкафчета, дизайнът предлага голям прозорец, гледащ към всекидневната, който може да се използва и като поставка за принадлежности.

Забележете само колко е светъл и приветлив този интериор. Това е постигнато благодарение на неутралните тонове, комбинирани с меките кафяви цветове на дървените мебели. Силно впечатление правят и разнообразните и цветни произведения на изкуството, които красят стените на жилището.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.