HomeКъщиНай-скъпата къща в Америка – Copper Beech Farm

Най-скъпата къща в Америка – Copper Beech Farm

В тази статия ще ви покажем една очарователно изглеждаща сграда в Кентъки, датираща от 1890 г. Необичаен факт за тази къща е, че в момента е обявена за продажба за поразителните 190 милиона долара, което автоматично я прави най-скъпия имот с САЩ.

 Според изданието Business Insider, къщата разполага с 15 хиляди квадратни метра жилища площ, както и 7000 квадратни метра мазе и таванско помещение. И ако си мислите, че сте впечатлени – ето ви още малко впечатляващи цифри. Пред къщата има алея, дълга 1800 метра, няколко тенис корта, ябълкови градини, оранжерии, СПА център и огромен басейн с възхитителен дизайн.

nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-1g

Къщата е запазила част от историята си и в нея могат да се видят детайли и аксесоари датиращи от миналия век. В удивително голямото жилище има изградена система от тръби, чрез които обитателите на къщата са общували по между си и с персонала, преди да се появят клетъчните телефони. Също така, античната сграда разполага със спални веранди, които са използвани в най-горещи дни, преди климатиците да станат част от нашия живот.

В момента имотът принадлежи на магната Джон Руди, който има страхотни планове за подобряване дизайна на луксозното жилище.

Насладете се на виртуалната разходна и не забравяйте да споделите вашето мнение.

nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-2g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-3g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-4g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-5g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-6g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-7g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-8g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-9g nai-skapata-kashta-v-amerika-copper-beech-farm-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.