НачалоАпартаментиИнтересен малък апартамент в черно,бяло и червено

Интересен малък апартамент в черно,бяло и червено

Не толкова малък, но не и просторен – така бихме определили този апартамент, който в интерес на истината е разположен върху 57 м². Неговият интериорен дизайн е перфектната комбинация от семпли детайли, шикозни декорации в ярки червени цветове и удобни мебели. Хубавото тук е, че жилището е с отворен етажен план и както сами ще забележите, кухнята и всекидневната споделят едно помещение. За разделител между двете зони се използва красив кухненски остров, който стилово съвпада с дървения декор на нишата при прозореца.

malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-1g

Във всекидневната откриваме приветлив декор, въпреки черно-белите контрасти. Един ярко червен диван с удивителен и непринуден дизайн привлича погледите ни веднага след като влезем в стаята. Той изглежда много комфортен и е използван като фокусна точка в иначе монотонната обстановка. Червените акценти не спират до тук. Откриваме ги още и в масичката за кафе, в кухнята, върху декоративните възглавнички, че дори и радиатора е боядисан в ярко червен цвят.

Това, което наистина прави апартаментът прекрасен е неговата цветова палитра. Тя е семпла, но но в същото време играе важна роля в цялостното усещане. Основно е заложено на черното и бялото, като полираната бетонна стена в хола и акцентите от дърво балансират приятно целия декор.

Кухнята е просторна, решена изцяло в бяло, като тук-там откриваме от червените детайли, разчупващи бялата еднаквост. Вече ви споменах за боядисания в червено радиатор, върху който е приложена една много интересна стратегия за справяне с неудобни отоплителни тела. Вместо да бъде скрит, радиаторът е превърнат във фокусна точка на стаята.

В спалнята, както и може би очаквахте, отново откриваме един непринуден и семпъл интериор. Боядисаната в бяло тухлена стена, добавя един особено приятен чар на стаята. Метални висулки, спускащи се от тавана до пода и служещи като стойки за лампите придават на стаята симетрия и нестандартен вид. Тук също откриваме червен радиатор – хитро!

malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-2g malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-3g malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-5gmalak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-6g malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-7g malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-8gmalak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-9g malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-910g malak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-911gmalak-apartament-s-nestandarten-interior-v-cherno-bqlo-i-cherveno-912g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.