HomeАпартаментиМалък апартамент с интериор в скандинавски стил [41 м²]

Малък апартамент с интериор в скандинавски стил [41 м²]

Обичам скандинавския стил! Не защото е модерен, а защото е безупречно подреден, семпъл, излъчващ чистота. От интериорите в скандинавски стил са премахнати всички ненужни неща, които натоварват сетивата, а изобилието от бели детайли успява да разтовари всеки, без значение колко напрегнат е бил деня му.

В днешната статия ще ви представим един симпатично подреден малък апартамент с площ от 41 квадратни метра, който е въплъщение на така известната скандинавска простота. Благодарение на интересната  реорганизация на пространството, този апартамент е много повече от класическа гарсониера.

В основното помещение, което е приютило в себе си просторна всекидневна, малка трапезария и практична бяла L-образна кухня откриваме всичко необходимо за един спокоен градски живот, а преобладаващите неутралните цветове и минималистични дървени акценти те карат да се почустваш като у дома си.

Спалнята е отделена от основното помещение по един наистина интересен и креативен начин, така че едновременно да се усеща като отделна стая, но и да е част от общото пространство. По този начин е постигнато частично уединение, а естествената светлина, идваща от прозорците в хола, достига безпрепятствено и до зоната за спане. Помещението е очаквано малко, но какво му трябва на човек в спалнята – удобно легло, любим човек и достатъчно време, за да се наспи.

Приготвили сме богата колекция от снимки, които създават една мини дигитална обиколка на малкото жилище, което съм сигурен, че ще успее да ви зареди с много идеи, които да използвате скоро в своите домове.Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment