HomeАпартаментиМалък апартамент изпълнен със светлина и интересни декоративни решения

Малък апартамент изпълнен със светлина и интересни декоративни решения

Общата площ на жилището, което ще разгледаме днес е само 40 м², но благодарение на интуитивния дизайн, добрия подбор на цветовете и умното разпределение на зоните, апартаментът е повече от просторен и може да задоволи изцяло нуждите на своя собственик.
Тук освен за комфортния престой на единия собственик е помислено и създадено място за среща с приятели. Кухнята има всичко необходимо за лесно приготвяне на храна, а зоната за хранене е позиционирана в центъра на стаята във формата на кухненски остров – едно отлично решение за малки апартаменти, когато имате нужда от маса за хранене и разширяване на работната повърхност.

Балконът е съчетан с кухнята, като по протежението на прозореца е позициониран диван за удобно настаняване на гостите. Всекидневната е отделна стая, но благодарение на широкия отвор тя изглежда като едно цяло с кухненското помещение. Това решение позволява визуално да се увеличи площта на стаите, с помощта на свободния достъп на естествена светлина.
Цветът на интериора е съсредоточен върху основния сив цвят, който се разрежда с богати ярки цветове и предмети на изкуството. Заслужава да се отбележи, че собственикът на жилището има афинитет към тъмна цветна палитра, поради което цветовата палитра е концентрирана главно около дълбоките цветове. Цветните мебели се грижат за разнообразяването на иначе спокойната и заглушена атмосфера. Собственикът лично е избрал много елементи от обзавеждането и декора, благодарение на които интериорът придобива индивидуалност.

Дизайн : SOVA interiors | Източник : pinwin.ru

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment