HomeВсекидневнаКомбиниране на дневна, кухня и трапезария в едно помещение [27 м²]

Комбиниране на дневна, кухня и трапезария в едно помещение [27 м²]

Комбинирането на три от най-използваните зони у дома в едно общо помещение е доста практично решение, което разбира се има своите предимства и недостатъци. Основните недостатъци са свързани с уединението, миризмите идващи от приготвяната храна и липсата на пространство. Предимствата от друга страна са свързани с удобството при приготвяне и сервиране на храна, както и събирането на всички членове на семейството на едно място.

В този материал ще ви покажем един интериорен проект на помещение с големина от 27 м², в което умело и практично са разположени тези три зони. Проектът е дело на дизайнера Евгений Глазов и е предназначен за апартамент, собственост на семейство с две деца.
В проектът доминират монохромните и спокойни цветове, а акцентът за акценти са избрани елементи в лилави тонове. Въпреки малкото по размери помещение, всяка зона е практична и удобна, всичко е на мястото си и притежава индивидуалност и чар. Заложено е на местата за съхранение, които виждаме навсякъде, в различни форми и размери.
Оставяме ви да се потопите в детайлните графики, показващи всяка зона от това помещение и всички нейни интересни акценти.

Изображения : pinwin.ru

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment