Trending News
HomeАпартаментиТипичната мъжка бърлога, направена с много стил и вкус

Типичната мъжка бърлога, направена с много стил и вкус

Жилищата, в които мъжете живеят сами често си приличат – дизайнът с по-сурови детайли ги отличава от всичко останало, а наличието на нови технологии е почти задължително. Днес решихме да ви покажем проекта на една типична мъжка бърлога, обзаведена и декорирана с много стил и вкус.

Дизайнът се придържа към строгия минимализъм с наличието на дървени акценти, които се грижат за балансираното усещане на правите форми и монотонните цветове. Основната цветова гама залага на черно и бяло, като и тук отбелязваме наличието на естествения цвят на дървото, който придава на студения интериор така необходимата доза уют.

Жилището е с големина от 73 м² и предлага доста интересен план с отворени помещения, в които влиза много естествена светлина. Собственикът на жилището е мъж на средна възраст, който харесва семплите, но стилни неща и колекционира вина и маратонки. Точно това са и отправните точки при създаването на дизайна на жилището. Строгите геометрични форми, гладките монолитни повърхности, умерената декорация и меката дифузна светлина – това са основните характеристики на този интериор. Обзавеждането е опростено, функционално, а всеки обект от интериора има своята логика и причина да бъде точно там, където е позициониран.

Оставяме ви в компанията на детайлните графики, показващи в детайли проекта на този интериор и сме сигурни, че ще успеете да се вдъхновите и да заимствате поне един малък детайл.

Източник: PinWinShare With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment