HomeКъщиКъща с грабващ интериор и екстериор

Къща с грабващ интериор и екстериор

Къщата, която ще ви покажем не е голяма – изградена е от три контейнера с площ от по 60 кв. метра всеки. Тя не е и супер луксозна – напротив, тя е много семпла и ангажирана от към функционалност и удобство. Интересното при тази къща е, че е изградена върху силно наклонен хълм.

Къща с грабващ интериор и екстериор

Терасовидният профил на имота се оказал истинско предизвикателство за екипа дизайнери от Drozdov Partners, но крайния резултат е един изключително модерен дом с грабваща-вниманието архитектура. Пред креативната сграда е поставен плувен басейн, който изглежда тесен като цяло, но на собствениците явно им харесва така. Най-отдолу в статията има скици и чертежи на сградата за по-любопитните по отношение на това как точно са поставените трите контейнера.

Няма да навлизаме в подробности свързани с интериора,а сами ще забележите, че стаите са практично подредени като на долния етаж е разположена всекидневната, кухнята с трапезарията и малката баня. Вторият етаж е отреден за спалня и по-голяма баня, разделени от стълбището.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.