Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент със съвременен дизайн от дървени панели

Малък апартамент със съвременен дизайн от дървени панели

Решихме да обърнем внимание на хората, които харесват присъствието на дървени елементи в своя дом. Като казваме дърво, нямаме в предвид ламинирания паркет на пода или някой друг дървен детайл, а цялостен проект изграден от съвременни дървени плоскости и панели.

дървени панели

Уникалната визия на този малък апартамента е постигната не само чрез дървени стени и подове. В нея взима участие разчупения и нестандартен таван, големия аквариум, светещата спалня, кътчето отделено за офис в самия хол, както и много други детайли, които се надяваме сами да откриете. Кухнята и банята са единствените стаи, в които са използвани плочки на пода, но пък стените са направени от подобни на дървени плоскости в различни нюанси.

savremenen-dizain-ot-darveni-paneli-2 savremenen-dizain-ot-darveni-paneli-3 savremenen-dizain-ot-darveni-paneli-4 savremenen-dizain-ot-darveni-paneli-8savremenen-dizain-ot-darveni-paneli-7 savremenen-dizain-ot-darveni-paneli-6 savremenen-dizain-ot-darveni-paneli-5

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.