Trending News
HomeСпалняИдеи за обзавеждане и декориране на малка спалня [2014]

Идеи за обзавеждане и декориране на малка спалня [2014]

Когато имате за задача да обзаведете и декорирате една малка спалня, нещата, върху които трябва да помислите не спират до идеите за нейната визия и способите за спестяване на място. Интериорът на една малка спалня трябва да бъде комбинация от стилни и същевременно семпли решения, съчетани с балансирани и добре планирани мебели и декорации. Всичко това, изисква освен доброто планиране и координация, така и известна доза изобретателност и решителност.

idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-1g

Липсата на пространство в спалнята, не означава, че на всяка цена трябва да се откажете от комфорта или елегантността и приятния декор. Напротив, една спалня с ограничени размери може да бъде толкова хубава, приятна и релаксираща, колкото и помещение с двойно по-големи размери. Това разбира се изисква доста планиране, събиране и селектиране на идеи, а в повечето случаи и намесата на професионалисти. В един свят, където студиините апартаменти и градските мансарди стават все повече и по-предпочитани от обикновения работещ човек, прецизните и щадящи пространство интериорни решения стават все по-търсени.

Основните акценти при проектирането на една малка спалня се коренят във създаването на  “визуално” по-голямо пространство и осигуряването на максимален брой места за съхранение на вещи. От друга страна, чистия и подреден вид на стаята 24/7 е абсолютно задължителен, за да можете да осигурите безпроблемно намиране на нещата, които ви трябват, както и за да не запълвате иначе скромното пространство с ненужни вещи.

Запомнете – всеки малък детайл е от изключително голямо значение в тази малка стая. Подредбата и избора на осветителните тела, стратегическото поставяне на огледала, както и други подобни трикове, за които сме говорили и преди са повече от важни.

За да сме сигурни, че ще тръгнете по правилния път, ние събрахме на едно място няколко модерни решения за малката спалня и с радост ще ги споделим с вас. Надяваме се да ви помогнат при проектирането на вашата малка стая.

idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-2g idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-3g idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-4gidei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-5f idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-6g idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-7gidei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-8g idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-9g idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-910gidei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-911g idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-912g idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-913gidei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-914 idei-za-obzavejdane-i-dekorirane-na-malka-spalnq-2014-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.