Trending News
HomeКъщиКак изглежда перфектната градска къща с модерен дизайн ?

Как изглежда перфектната градска къща с модерен дизайн ?

Може би живеете в къща в големия и прашен град или поне ви се иска да е така, но задавали ли сте си въпроса как би изглеждала перфектната градска къща? Дали трябва да е голяма или малка, дали да е на един или два етажа и какъв стил би бил най-подходящия за нея интериор. На тези въпроси са се опитали да отговорят архитектите от студио DESIGN ATAKкоито ще ни представят един техен 3D проект, в който са се опитали да покажат как би изглеждала перфектната къща, проектирана за големия град или провинцията.

kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-1G

Проектът е предназначен за младо семейство, локализирано в Моравия, Чешка република. Изискванията на бъдещите собственици е да живеят в къща със свеж и модерен интериор, който да отговаря на заобикалящата ги среда. Основният материал, който е използван в по-голямата част от мебелите и декора в проекта е дъб, който е традиционен мебелен материал, използван в областта.

Интериорът на жилищните помещения е светъл и семпъл, като е наблегнато на естествените нюанси на дървото и светлите цветове в съчетание с тъмните тонове на антрацита, като по този начин са създадени въздействащи контрасти.

Къщата е средно голяма, на два етажа и предлага обширна и свежа всекидневна с камина, два броя кухни с трапезария, зона за релакс, домашен офис, както и три спални. Големите прозорци и плъзгащи се врати свързват къщата с градината и позволяват на изобилие от естествена светлина да проникне в жилищното пространство.

kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-2G kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-3G kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-4Gkak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-5G kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-6G kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-7Gkak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-8 kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-9G kak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-910Gkak-izglejda-perfektnata-gradska-kashta-s-moderen-dizain-911G

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.