Trending News
HomeОбзавежданеButterfly House от Yana Prydalna

Butterfly House от Yana Prydalna

Днес Ви представяме проект от Yana Prydalna, която черпи вдъхновение от богатата красота на природата. Butterfly House е частна резиденция в стил wabi-sabi, разположена в националния парк Joshua Tree, Калифорния. Чрез интеграцията на ориенталския минимализъм и елементите на западния естетически дизайн, Yana Prydalna създава свой собствен стил на естетика wabi-sabi.

Проектирайки в стиловете wabi-sabi, модернизъм и минимализъм, тя черпи вдъхновение от изобилната красота в природата. Yana Prydalna е привлечена от wabi-sabi, тъй като подчертава дълбочината и текстурата на естествените материали и предмети с душата и дъха на вечността. За разлика от много дизайнерски студия, тя се отличава със способността си да създава пространства, които разказват истории. Разгледайте проекта и ни пишете в коментари дали Ви харесва.

Може да видите повече за авторката тук

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment