Trending News
HomeКъщиСтил и функционалност – интериорен дизайн на къща в Украйна

Стил и функционалност – интериорен дизайн на къща в Украйна

В днешната статия решихме да ви покажем интериорният проект на една къща в Днипро, Украйна. Това което най-много ни впечатли в този интериор е изобилието от естествени материали и форми, присъстващи във всяко помещение и използвани с много стил и грация.

Къщата е предназначена за възрастно семейство, което очаква посещения от деца, внуци и приятели през уикендите и празниците. Целият проект се основава на използването на бетон, топли нюанси в мебелните и декоративните елементи, естественото дърво, като всичко това цели да създава топлина и комфорт в домашната атмосфера.

Както споменахме по-горе, тук суровият бетон е на почит – той присъства във всяка стая и под всякаква форма. Другият често използван материал е дървото. То отново може да бъде забелязано в различни части от къщата, а влагането му в суров вид в някой мебели и декоративни елементи създава усещане за уникалност и дълбока връзка с природата.

Проект: Анастасия Новикова
Снимки: Pinwin
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment