Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент с топъл и уютен интериор в Русия

Малък апартамент с топъл и уютен интериор в Русия

Въпреки, че интериорът на този апартамент много наподобява интериорите в скандинавски стил, малкият лофт се намира в Самара, Русия. Дизайнът на този страхотен апартамент е представен още през 2012 година, а неговият автор е руския дизайнер Анжелина Алексеева. Ние го открихме днес и просто нямаше как да не го споделим с вас.

malak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-1g

С неутрална цветова палитра и функционален дизайн, който осигурява различна визия и усещане във всяка стая, този интериор е меко казано забележителен. Смяната на интериора е породена от факта, че семейството, което живее в апартамент се радва на новородена рожба. Това наложило премоделиране на жилището, тъй като семейството се нуждаело както от нова стая за бебето,  така и стая за техния вече пораснал син.

В крайна сметка, малкия апартамент се сдобил със четири стаи – по една за всеки член от семейството. Интересното тук е, че стаите не следват една и съща визия, а всяка е индивидуална и отразява характера на живеещия в нея.

Талантливата дизайнерка срещнала трудност още при започването на проекта. Оказало се, че сградата не е в състояние да търпи конструктивни промени и тя трябвало да работи с това, което има. Това никак не я отчаяло и тя подходила много креативно, като се фокусирала върху добавянето на функционалност във всяка стая, чрез декоративни елементи и мултифункционални мебели.

malak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-2g malak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-3g malak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-4gmalak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-5g malak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-6g malak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-7gmalak-apartament-s-topal-i-uiuten-interior-v-rusiq-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.