Trending News
HomeДекорацияИзобилие от креативни идеи за модерна вила

Изобилие от креативни идеи за модерна вила

Не случайно се спряхме на тази модерна вила. Тя е мечтана дестинация за много хора, намира се на остров Сейнт Бартс и е с опция за отдаване под наем. Няма да говорим за това как бихте си изкарали там, а за модерните, декоративни и интериорни идеи изобилстващи на това място.

модерна вила

Накратко за самата вила – ултра модерно строителство спечелило няколко престижни награди за архитектура. Изобилие от релакс зони, фитнес зала и невероятни гледки от Карибите, както и  пет големи спални, като всяка една от тях разполага с индивидуална цветова схема.
Нещата, които правят впечатление – Няма как да не забележите масата във всекидневната приличаща на нощно небе осеяно с безброи ярки звезди. Спалните, макар и да имат различни цветове и декорации, са с еднакъв дизайн. Дизайн, от който може да използвате идеята за нишата в стената и получената от нея  поставка над леглото, съчетана с голяма картина. Откриването на останалите идеи (които са наистина в големи количества ) оставяме на вас и вашето въображение и фантазия.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.