Trending News
HomeВсекидневнаИдеи за съвременен дизайн на всекидневната с жълти акценти

Идеи за съвременен дизайн на всекидневната с жълти акценти

Слънце, нарциси, пойни птици, злато и още много други красиви неща са в жълто. Той е един от най-веселите и приятни за окото цветове, но рядко се среща в модерните интериори. Причината се крие в казаните до тук неща, а именно – жълтият цвят е прекалено смел и авантюристичен и малцина биха се престрашили да работят с него, що се отнася до интериорния дизайн.

Ако обаче вие сте от хората, които обичат експерименти и харесвате нестандартното, то жълтият цвят е един страхотен начин да разнообразите интериора си. Предлагаме ви да добавите някой от нюансите на предизвикателния цвят към вашата всекидневна, а за да сте вдъхновени и заредени с идеи, на помощ идва тази статия.

Знаем колко трудно се намират сполучливи идеи за модерен дизайн на всекидневната с жълти акценти и точно за това направихме тази колекция, която ще ви предложи 17 вдъхновяващи примера. Без значение дали ще предпочетете да добавите от слънчевия цвят, като внесете в дома си нова мебел, смените завесите или използвате семпли акцентиращи предмети, за всеки има по нещо, което да добави към колекцията си от идеи за обзавеждане.

idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-1g

Започваме с един много елегантен пример – всекидневна с трапезария. Основният цвят тук е бежовия, а жълтите акценти са много внимателно подбрани. Забелязваме цвета върху възглавничките на дивана, компонентите на часовника и салфетките върху масата.

idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-2g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-3gОще един стилен и изтънчен пример, при който жълтото е в един граничещ с оранжево акцент, който придава на стаята много приятна и спокойна атмосфера. Стаята е част от модерно и изпълнено с интересни идеи жилище, за което писахме наскоро и може да видите тук → Модерен интериорен проект за апартамент с отворен план

idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-4g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-5gidei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-6gАртистичният черно-бял декор, създава една красива неутрална среда, в която жълтите акценти се усещат точно на място съживявайки целия интериор.

idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-7g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-8g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-9g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-910gЖълтото и синьото са създадени един за друг, особено в тези приглушени тонове. Заедно създават една уникална атмосфера на релакс и спокойствие, която се допълва от каменните стени и богатите дървени подове.

idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-911g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-912 idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-915gЕто и един пример за смело и артистично използване на жълтият цвят. В тази интересна концепция виждаме няколко различни тонове на жълтото, които взаимодействат много добре със сивите тонове и сребърните материали, от които са изградени мебелите. Интересно е и решението за използване на жълти лепящи се листчета върху стената

idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-913g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-914g idei-za-savremenen-dizain-na-vsekidnevnata-s-jalti-aktsenti-916g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.