НачалоАпартаментиМодерни черно-бели анимации по стените

Модерни черно-бели анимации по стените

Appricot“ е нова компания, която стартира тези дни. Въпреки че самата компания все още е загадка, нейният офис не е. В действителност може да научим много неща за нея от начина, по който изглежда нейното седалище.

Централата на тази млада фирма не впечатлява с размери или лукс, напротив – помещението е семпло, но за сметка на това всички стени са изрисувани със стенни илюстрации и това е достатъчно, за да остави всички безмълвни. Идеята за илюстрациите и интериорния дизайн като цяло са на Нина Реденкович – дизайнер от Белград/Сърбия. Тя се е фокусирала върху дигиталните изкуства, графичния дизайн и илюстрациите.

Красивите стени в офиса на Appricot са забавни, но също така показват положителни и зареждащи послания като „Ако можеш да си го представиш. можеш и да го направиш“ или „Най-добрият начин да предскажеш бъдещето е да го измислиш„. Абсолютно всички стени са покрити от закачливи илюстрации, дори и рецепцията. Това е един прост, но много ефективен начин за вдъхновяване на работещите там и изпращането на позитивни послания към тях.

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.