Trending News
HomeАпартаментиМодерни черно-бели анимации по стените

Модерни черно-бели анимации по стените

Модерни черно-бели анимации по стените идея на новата компания “Appricot“. Въпреки че самата компания все още е загадка, нейният офис не е. В действителност може да научим много неща за нея от начина, по който изглежда нейното седалище.

Модерни черно-бели анимации по стените

Централата на тази млада фирма не впечатлява с размери или лукс, напротив – помещението е семпло, но за сметка на това всички стени са изрисувани със стенни илюстрации и това е достатъчно, за да остави всички безмълвни. Идеята за илюстрациите и интериорния дизайн като цяло са на Нина Реденкович – дизайнер от Белград/Сърбия. Тя се е фокусирала върху дигиталните изкуства, графичния дизайн и илюстрациите.

Красивите стени в офиса на “Appricot” са забавни, но също така показват положителни и зареждащи послания като “Ако можеш да си го представиш. можеш и да го направиш” или “Най-добрият начин да предскажеш бъдещето е да го измислиш“. Абсолютно всички стени са покрити от закачливи илюстрации, дори и рецепцията. Това е един прост, но много ефективен начин за вдъхновяване на работещите там и изпращането на позитивни послания към тях.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.