HomeАпартаментиМалък апартамент с романтичен интериор

Малък апартамент с романтичен интериор

Светъл, уютен и позитивен- този апартамент се отличава с бели цветове и контрастиращи романтични нюанси. Намира се в Швеция и е в типичен шведски стил, което го прави още по – привлекателен. В центъра на апартамента се намира холът, умело боядисан в бяло, за да се увеличи усещането за пространство. Както стана ясно от заглавието, а и от снимките,  апартаментът разполага с малка площ, поради тази причина трапезарията е съчетана с хола. Кухнята не само изглежда малка,а тя наистина е такава, но е напълно оборудвана и има достатъчно място за готвене, както и за малката масичка за двама. Най-приветливото място в този малък апартамент е спалнята. Тя изглежда нежна и романтична и има доста удобства събрани в нея, въпреки малката площ.

Малък апартамент с романтичен интериор
Апартаментът е декориран с много пъстри и различни картини, който в комбинация с лилавите пердета и декоративните растения, придават на мястото една свежа и спокойна атмосфера.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.