Trending News
HomeКъщиЗабележителна резиденция със спиращи дъха интериор и екстериор

Забележителна резиденция със спиращи дъха интериор и екстериор

Ако се опитаме да определим тази невероятно красива и елегантна къща като такава с традиционна визия, то ние ще сме прави. Също така, ще бъдем прави и ако ви кажем, че резиденцията има модерен и изтънчен дизайн, тъй като тези два основни стила се допълват и заедно изграждат един пленителен интериор и екстериор.

Въпросното имение се намира в Аризона и е проектирано от талантливите специалисти от студиото за архитектура и интериорен дизайн Urban Design Associates (UDA). Невероятно красивите и огромни голф игрища са единственото заобикалящо прелестния имот. Ултра луксозната резиденция съчетала в себе си модерни форми и традиционен дизайн, носи името Saguaro Forest VII и определено има с какво да ви изуми. Нека разгледаме в детайли нейните изящни форми …

zabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-1g

Още с влизането в имота, прави впечатление, че външният двор е превърнат в нещо като открита всекидневна, разположена около изкуствено езерце, което прави обстановката повече от приказна.  Прекрасните детайли, които демонстрира двора, посрещат собствениците и гостите на този дом и само загатват за това, което ги очаква вътре.

Веднага след като влезете в сградата, очите и съзнанието ви остават дълго време концентрирани върху невероятния таван с внимателно поставени светлини, който сякаш изкривява пространството. От студиото за интериорен дизайн, разработило този проект, споделят, че в случая са заложили на усещанията и настроенията, които създават таваните в различните помещения.

В следващата залага откриваме забележителна библиотека на два етажа, която е допълнена от висока камина и заедно създават една аристократична обстановка и идеалното място за четене и отпускане край огъня.

Представете си само, как се храните със семейството и приятелите си в невероятно красивата и удобна трапезария. Елегантната и вкусна вечеря е последвана от релаксиращ сън в уютна спалня. На сутринта следва приятно сутрешно кафе на балкона, който предлага изгледа към грандиозното голф игрище. След това, може да се насочите към градината за светло начало на деня. Звучи вълшебно, нали …?

zabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-2g zabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-3g zabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-4gzabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-5g zabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-6g zabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-7gzabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-8g zabelejitelna-rezidentsiq-sas-spirashti-daha-interior-i-eksterior-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.