HomeКъщиВижте как изглежда имението на Риана, струващо 12 милиона долара

Вижте как изглежда имението на Риана, струващо 12 милиона долара

Преди година звездата Риана инвестирала крупната сума от 12 милиона щатски долара, за да се поглези с фантастичен имот, намиращ се в Пасифик Палисейдс (Лос Анджелис). Мястото приличащо на тропически рай е разположено върху впечатляващите 1000 кв, които от своя страна побират седем спални, девет бани, киносалон , просторен хол с трапезария и луксозна кухня.

Rihanna reportedly moves out of her $12 million Palisades, LA Mansion

Уникалното имение е построено специално за поп дивата през 2012 година и е оборудвано с фантастичен басейн с водни и светлинни ефекти, луксозен спа център , екзотична градина, тераса за слънчеви бани както и гараж, побиращ цели 20 автомобила. На негова територия ежемесечно са провеждани легендарните партита на Риана.

Тук идва и новината, която може би не сте очаквали да прочетете. Поради заетия график на певицата, както и поради други лични причини, тя наскоро се преместила и вече не обитава луксозния имот. За сметка на това, имението се дава под наем, а цената, която ще трябва да плати новият му наемател е 65,000 долара на месец.

vijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-2g vijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-4g vijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-5g vijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-6gvijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-8g vijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-910g vijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-9gvijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-911g vijte-kak-izglejda-imenieto-na-riana-za-12-miliarda-dolara-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.